Loading the player ...

Sitater om livet

Hva er meningen med livet? Dette spørsmålet har plaget mennesket i tusener av år. Mange kloke mennesker har forsøkt å svare på dette spørsmålet, og vi bringer svarene deres videre gjennom sitater om livet. Lær av Dalai Lama, Buddha, George Bush og flere. Se også ordtak om livet og visdomsord om livet for flere kloke ord.

Side 1 av 36 >  >>


Hva er meningen med livet? Å være lykkelig og til nytte.


Opphav: Tenzei Gyatso, den 14. Dalai LamaIngen andre enn du kan kontrollere din egen glede. Derfor har du kraften til å forandre hva du måtte ønske, som angår deg eller livet ditt.


Opphav: Barbera de AngelisJeg kan ikke tro at meningen med livet er å være “lykkelig”.  Jeg tror meningen med livet er å være til nytte, å være ansvarlig, å ha medfølelse. Det er først og fremst å ha en betydning, å telle, å stå for noe, å ha gjort en forskjell ved at du i det hele tatt har levd.


Opphav: Leo C. RostenDen største opplevelsen av indre ro får man ved å utvikle kjærlighet og medfølelse. Jo mer vi bryr oss om andres lykke, jo større blir vår egen følelse av velvære.


Opphav: Tenzei Gyatso, den 14. Dalai LamaVårt viktigste mål i dette livet er å hjelpe andre. Og hvis du ikke kan hjelpe dem, så skad dem i det minste ikke.


Opphav: Tenzei Gyatso, den 14. Dalai LamaSide 1 av 36 > >>